Stort æblehorn
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet; mælken lunes. Gæren udrøres heri og blandes i melet. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted (ca. 30 min.).
Dejen slås ned, og rulles ud til en stor trekant. Æbler, sukker og kanel lægges på dejen, som rulles sammen til et stort horn. Efterhæver på en plade med bagepapir i ca. 15 min. Hornet pensles med æg og drysses med tesukker. Bages ved 200 grader C. i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 11544 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne