Grøn lasagne 03
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og skræl jordskokkerne.
Skær dem i tynde skiver og steg dem blidt sammen med de pressede hvidløgsfed i smørret uden at de tager farve.
Drys melet over og tilsæt den opvarmede mælk lidt ad gangen under stadig omrøring. Lad det koge op under omrøring, til stuvningen er jævn og glat. Tag gryden af varmen og tilsæt den revne ost. Når osten er smeltet smages der til med salt, peber og et nip muskat. Smør et ovnfast fad og læg skiftevis stuvning og lasagne i lag. Begynd og slut med stuvning. Strø lidt reven ost over og lad lasagnen stå og trække i ca 30 min. Inden den bages i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Eller til den er smukt gylden. Serveres med tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 19039 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kjeld Møller-Madsen, Vejle - 2009-10-24 15:45:24 Rigtig god opskrift, som kan bruges som tilbehør til f.eks. kalveculotte. Prøv evt. at komme spinat i soucen, det gør den lidt lettere, og meget, meget lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne