2 runde brunsviger
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes, heri opløses gæren, som dog ikke varmes med. Mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæves til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket ca. 45 minutter.
Dejen deles i 2 lige store dele og formes til 2 kugler, som hviler i 3-4 min og trykkes derefter ud med hånden til de passer i størrelse til de runde aluforme ca. 22 cm i diameter. Dejen anbringes i de smurte forme og trækkes ca 1 cm op ad formens sider. Remoncen stryges på, og ovenpå drysses flormelis. Hæves til dobbelt størrelse på et lunt sted ca. 30 minutter og bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 240 grader C alm. ovn i ca 10 minutter. Tips: 855 |
|
Opskriften er vist 44736 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-05-12 20:53:31 Til rikke, smørret skal nu ikke smeltes men blot æltes i dejen sammen med de øvrige ingredienser til dejen Rikke juul - 2020-04-12 12:30:52 Hvad skal man gøre med smøret der skal i dejen. ? Jeg håber det rigtigt det jeg har gjort. Altså smelte og til sæt i dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne