Mors gæstekrans
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter mel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Form dejen til en pølse, der rulles eller klappes ud til et stykke på ca 15 cm's bredde og 85 cm's længde. Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå lægges rosiner, sukat og de knuste makroner. Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden, anbringes på en smurt plade som krans eller kringle og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Stryges med æggestryggelsen, drysses med groft sukker og bages i forvarmet ovn på midterste rille ved 220 grader i ca 12 minutter. Ovnen skal have rette temperatur fra starten. Tips: 749 - 859 |
|
Opskriften er vist 13564 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Inge overgaard - 2007-07-30 12:39:28 det er en gammel opskrift som Amo mel engang havde på nogle løse opskrifter, jeg har lavet kransen masser af gange ,men har kommet til at smide min opskrift væk og blev glad da jeg fandt den her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne