Marcipankrans
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Hæld smeltet margarine, vand, sukker, kardemomme, salt og gær i røremaskinens skål og rør det sammen. Tilsæt gradvis melet under omrøring og ælt dejen færdig. Lad den hæve ca. 40 minutter et lunt sted.
Ælt dejen let sammen og del den i to portioner. Dejen rulles ud til stænger med let hånd. Stængerne skal være ca. 20 cm brede og 1 cm tykke. Fyldet fordeles ned ad midten ad dejstængerne. Kanten foldes ind over fyldet og trykkes let til. De færdige stænger formes til en krans på de løse bunde af to springforme. Bundene sættes i formene, og kagerne efterhæver en god halv time. Kagerne pensles og drysses, før de bages ca. 10 minutter ved 225 grader. Varmen dæmpes til 200 grader, og kagerne bager endnu 8-10 minutter.’ |
|
Opskriften er vist 15783 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2010-04-14 16:04:14 Margarine kan indeholde mælk Vinnie - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare go. Odense konfekt marcipan kan bruges, så den er uden æg og pensles med vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne