Kugelhopf
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Udrør gæren i den lune væske og tilsæt sukkeret og halvdelen af melet. Slå det godt igennem med en ske. Lad dejen hæve et lunt sted en halv time.
Hæld rommen over rosinerne og lad dem trække hermed, mens dejen hæver. Smelt smørret, lad det svale og rør det sammen med æggeblommerne og den revne citronskal. Ælt det i dejen, når den har hævet første gang. Kom resten af melet i sammen med romrosinerne. Pisk æggehviden stiv og vend den i. Kom smuttede mandler i bunden af en lille smurt springform med rørindsats. Kom dejen i. Lad den hæve 1 time. Bag ved 175 grader C i 30 minutter. Lad gærkagen svale lidt, inden den vendes ud af formen. Drys med sigtet flormelis før servering. |
|
Opskriften er vist 11591 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne