Kongelige æblehorn

Kongelige æblehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
50 g.sukker
50 g.smeltet smør
50 g.gær
2 spsk.mælk
1 tsk.kardemomme
2 æg
 
 Fyld:
 Æblemos eller marmelade
 
 Pynt:
 æggehvider og chokoladeglasur
100 g.Flormelis
2 spsk.Kakao
2-3 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Sukkeret blandes i melet. Det smeltede smør hældes i sammen med gæren, der er udrørt i den kolde mælk. Kardemommen og de sammenpiskede æg tilsættes. Dejen æltes godt og hæver et lunt sted, tildækket, i 20 min.

Æltes atter og deles i 2 stykker. Rulles ud til en pandekage, der deles i 8 trekanter.

Herpå smøres æblemos el. marmelade, og dejen rulles sammen. Sættes på en smurt plade. Efterhæver lunt og tildækket i 20 min.

Pensles med æggehvide eller fløde. Bages i ca 10 minutter ved 225 grader C i forvarmet ovn.

Når hornene er kolde, overtrækkes de med chokoladeglasuren.

Tips:

668





karakterer:
Opskriften er vist 18017 gange,
og udskrevet 544 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu