Kongelige æblehorn
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret blandes i melet. Det smeltede smør hældes i sammen med gæren, der er udrørt i den kolde mælk. Kardemommen og de sammenpiskede æg tilsættes. Dejen æltes godt og hæver et lunt sted, tildækket, i 20 min.
Æltes atter og deles i 2 stykker. Rulles ud til en pandekage, der deles i 8 trekanter. Herpå smøres æblemos el. marmelade, og dejen rulles sammen. Sættes på en smurt plade. Efterhæver lunt og tildækket i 20 min. Pensles med æggehvide eller fløde. Bages i ca 10 minutter ved 225 grader C i forvarmet ovn. Når hornene er kolde, overtrækkes de med chokoladeglasuren. Tips: 668 |
|
Opskriften er vist 18056 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne