Kokosgifler
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : |
|
|
Smuldre gæren i en skål. Smelt fedtstofffet i en kasserolle, tilsæt mælk og lad det blive fingervarmt. Hæld det over gæren og rør til gæren er opløst. Pisk et æg og bland det i dejen sammen med sukker, salt og det meste af melet. Arbejd det til en smidig dej og lad den hæve et lunt sted i ca 20 min. Rør fedtstoffet til fyldet blødt og tilsæt flormelis og kokosmel. Læg dejen ud på melet bord og del den i tre dele. Rul hver del ud til en rund plade, ca 30 cm i diameter. Del hver plade i 8 trekanter. Læg en klat af fyldet på hver og rul dem sammen fra den brede led mod spidsen. Bøj giflerne lidt. Læg giflerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve 20 min. Pisk 1 æg sammen, pensl giflerne og drys dem med kokosmel. Bag dem ved 225 grader i ca 10-12 min eller til de har fået en flot farve.
Tips: Kom evt. lidt reven citron- eller appelsinskal i fyldet. |
|
Opskriften er vist 9849 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer L og A - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift, nem at lave og så smager de jo total godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne