Kanelkrans
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt fedtstoffet i en gryde. tilsæt mælken og lad det blive 37 grader varmt. Smuldr gæren ud i en skål og rør den ud med lidt af væsken. Tilsæt resten af væsken sammen med sammenpisket æg, sukker og salt. Tilsæt melet lidt af gangen. Ælt dejen til den slipper skålen. Lad den hæve tildaækket ca. 30 min.
Ælt dejen igennem på et melet bord. Rul den ud til en plade, ca 55 * 30 cm. Rør fedtstof, sukker, vanillesukker og kanel sammen. Smør det ud over dejpladen. Rul den sammen på det lange led, læg den på en smurt plade og form den til en krans. Lav med en skarp kniv snit i kransen med ca 3 cm mellemrum. Lad den hæve ca 30 min. Pensl med sammenpisket æg og bag kransen nederst i en 200 grader varm ovn ca 20 min. Lad kransen køle af på en rist. pynt med glasur eller sigt evt. flormelis henover, skær i passende stykker og server. |
|
Opskriften er vist 44241 gange,
og udskrevet 835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-13 13:47:40 Ser rigtig god ud, smager rigtig godt. Arne Philipsen Jette - 2013-01-19 10:21:54 Denne er simpelthen fantastisk. Har bagt den til arbejdet et par gange, og de spørger efter den hele tiden. Mine unger er også syge med den :) Meget nem at lave Jette - 2012-11-11 13:19:19 Jeg lavede dobbelt portion og tog den ene med på arbejde. Folk var vilde med den :) Nem at lave, og smager godt... også dagen efter. anonym - 2009-11-07 16:03:45 utrolig dejlig og nem krans at lave. min mand syntes at det var den bedste kage jeg nogensinde har bagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne