Fyldte horn
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg. Dejen æltes med det ekstra mel og deles i to, hvis De vil have små horn.
Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i otte trekanter. På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan. Hornene rulles sammen mod spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter. Tips: 8 store eller 16 små |
|
Opskriften er vist 16920 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Solvejg - 2005-01-01 01:01:01 Super gode, prøv med creme og hindbærsyltetøj som fyld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne