Festkringle fra Springbjerg
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr margarinen i melet. Tilsæt gær, der er opløst i lunkent vand sammen med æg og sukker.
Rør fyldet sammen, rul dejen ud og fordel fyldet herpå. Form dejen til en kringle og lad den hæve et køligt stad til næste dag, max 12 timer. Pensl med sammenpisket æg. Drys med tesukker og mandelspitter og bag ved 250 grader i 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 16039 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer frank - 2010-01-21 17:40:57 200 grader er at fortrække i ca 15 min og midt i ovnen Camilla - 2009-01-06 11:49:28 Min kringle blev helt forbrandt, selv om jeg tog den ud efter 11 min, hvad har jeg gjort forkert? det er især det penslet æg og sukker der er oven på der blev sort. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne