Fyldt hvedekrans
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle. tilsæt mælk og lad det blive fingervarmt. Hæld det over gæren og rør til den er opløst. Tilsæt sukker, salt, og mel, arbejd dejen smidig og lad den hæve under et klæde i ca 40 min.
Læg dejen ud på et melet bord, ælt den igennem og rul den ud til en rektankulær plade, ca 1 cm tyk. Rør fedtstof, sukker og mandler sammen til fyldet. Bred det over dejen. Drys rosiner og sukat på. Rul dejen fast sammen til en rulle fra langsiden og læg den på en plade med bagepapir. Form den til en krans med sammenføjningen nedad. Klip kransen med en saks og læg hveranden flig til højre, hveranden til venstre. Lad den hæve i ca 20 min. Pisk ægget sammen, pensl kransen og drys med perlesukker. Bag ved 225 grader C på nederste rille i ca 20 minutter. Lad den køle på en rist under et klæde. |
|
Opskriften er vist 9058 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne