Trekornsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på.
Smørret blandes i. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes. Hæver i 1 time.
Puttes i forme. Hæver i 1/2 time Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 31596 gange,
og udskrevet 883 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer NielsPeterBayLæsøe - 2016-03-03 14:57:48 Brugte en blanding femkornsflager, det gjorde brødene grovere, kan varmt anbefales hvis man er til grov og rustikt brød Lizzie Juhl - 2009-02-11 16:33:52 4.gang jeg bager denne, som er rigtig god. Jeg bruger 5-korns blanding, da jeg ikke kunne finde 3-korns første gang. Varmluftsovn 175 gr.i 40-45 min. hilsen en gammel husmor på 72 år. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne