Trekornsbrød

Trekornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.trekornsblanding (eller bland selv lidt solsikkekerner knækkede hvedekerner og rugkerner)
3 dl.vand
50 g.smør
6 dl.mælk
50 g.gær
200 g.kvark naturel el. hytteost
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
1200 g.hvedemel
 
Opskrift:
Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på. Smørret blandes i. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes. Hæver i 1 time.

Puttes i forme. Hæver i 1/2 time

Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 31389 gange,
og udskrevet 878 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-03 14:57:48
Brugte en blanding femkornsflager, det gjorde brødene grovere, kan varmt anbefales hvis man er til grov og rustikt brød

  -   2009-02-11 16:33:52
4.gang jeg bager denne, som er rigtig god. Jeg bruger 5-korns blanding, da jeg ikke kunne finde 3-korns første gang. Varmluftsovn 175 gr.i 40-45 min. hilsen en gammel husmor på 72 år.