Sønderjysk franskbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør smeltes med vandet.
Den kolde mælk røres i og temperaturen må nu ikke være højere end 37 grader c.
Gæren smuldres i og opløses i væsken og salt og sukker tilsættes.
Tilsæt melet hold gerne lidt tilbage og ælt godt igennem. Stilles lunt og hæver til dobbelt størrelse 45-60 minutter. Formes til 2 brød som efterhæver ca. 30 minutter. Brødene pensles evt. med sammenpisket æg og drysses med birkes inden de sættes i en kold ovn på midterste rille og bages ved 200 grader C. alm. Ovn i 35-40 minutter |
|
Opskriften er vist 25090 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne