Surbrødsflutes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt kærnemælk, salt, halvdelen af melet og kommen. Ælt dejen godt. Ælt efterhånden mere mel i, til dejen slipper.
Form to dejpølser i pladens længde. Lad dem hæve tildækket et lunt sted ca. 15 minutter. Lav skrå snit med 5 cm. afstand. Bag brødene ca. 15 – 20 minutter ved 225 grader C. Stil folieform i bunden af oven, mens brødene bages. . |
|
Opskriften er vist 11049 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne