Somun - zeyneps brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne blandes og æltes grundigt. Dejen hæver et lunt sted i ca. 30 min., Hvorpå den slås ned og formes til fire små flade brød, der efterhæver i ca. 20 min.
Inden de sættes i ovnen, pensles de med mælke-æggeblandingen. Brødene bages ved 250° til de er lidt brune, hvorefter temperaturen sænkes til 200°. Brødene bages i alt i en halv time.
|
|
Opskriften er vist 15900 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2008-04-23 10:11:09 jeg brugte hvidløgssalt, det gav en rigtig god smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne