Somun - zeyneps brød

Somun - zeyneps brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.olie
0.5 pk.gær
2 tsk.sukker
6 dl.lunkent vand
 
 Pensling:
 Æg
 Mælk
 
Opskrift:
Ingredienserne blandes og æltes grundigt. Dejen hæver et lunt sted i ca. 30 min., Hvorpå den slås ned og formes til fire små flade brød, der efterhæver i ca. 20 min. Inden de sættes i ovnen, pensles de med mælke-æggeblandingen. Brødene bages ved 250° til de er lidt brune, hvorefter temperaturen sænkes til 200°. Brødene bages i alt i en halv time.





karakterer:
Opskriften er vist 15900 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-23 10:11:09
jeg brugte hvidløgssalt, det gav en rigtig god smag