Små olivenbrød
Hovedingrediens : Bær - Oliven Indsendt : Red : |
|
|
Kom rugmelet i en skål, hæld det kogende vand over og lad det stå i ca. ½ time. Tilsæt salt og olivenolie og rør gæren ud i den blanding. Kom det meste af melet i og ælt resten af melet i efterhånden, til dejen er smidig. Lad dejen hæve lunt tildækket i ca. 1 time. Skær oliven i skiver. Ælt dejen let igennem og del den i 12 stykker. Tril dem til boller og rul dem flade med en kagerulle, ca. 12 cm i diameter. Fordel olivenskiverne på de flade boller og fold kanterne ind. Tryk godt til, så brødene ikke åbner sig for meget under bagningen. Lad dem efterhæve på pladen i ca. 15 minutter. Pensl med en blanding af olivenolie og vand og bag dem i ca. 15 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille.
|
|
Opskriften er vist 8987 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne