Små kløverbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i det lune vand og rør olien i. Bland salt og sukker i fuldkornshvedemelet og rør det i gærvæden. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen til dejen kan æltes blank og smidig. Stil den til hævning ca 45 min på et lunt sted med en omvendt skål over. Ælt dejen sammen og tag 1/3 del fra. Rul resten til mindre, flade boller. Pres hul et hul i nidten med fingrene. Resten af dejen rulles til tynde dejsnore som lægges om bollerne, så de deles i fire. Lad brødene efterhæve 15 min. Pensl med æg og drys skiftevis med kommen, sesam og birkes. Bag brødene ved 225 grader i ca 15 min.
|
|
Opskriften er vist 5530 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne