Små baconbrød
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
|
|
Skær eller klip bacon i terninger. Pil og hak løgene groft. Rist løg og bacon på panden. Kom blandingen i en skål. Tilsæt mælk og rør gæren ud heri. Kom de øvrige ingredienser i skålen og ælt dejen til den er ensartet. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted ca. 45 min. Ælt dejen let igennem, del den i to portioner, der formes til kugler, og lad disse hvile i 2-3 minutter, inden de trilles til stænger, der hver deles i 16 stykker. Form dem til små brød, stil dem til hævning i 15 min. til dobbelt størrelse. Pensl brødene med æg og rids dem. Bag brødene ca 10 min. ved 225 grader på midterste rille.
Kan serveres til suppe, omelet, salat eller bare et glas øl. |
|
Opskriften er vist 13334 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne