Skinkesnegle

Skinkesnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkesnegle, billede 4 Skinkesnegle, billede 1 Skinkesnegle, billede 2 Skinkesnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 g.gær
2 dl.vand
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.tomatpure
1 bdt.purløg, frisk
1 tsk.oregano, tørret
150 g.reven eller hakket skinke
150 g.reven emmentaler
 
Opskrift:
Smuldr gæren og rør det ud i det lunkne vand. Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem på bordet. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter.

Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca. 30x45 cm.

Smør tomatpure på dejen. Klip purløget fint og drys det over tomatpureen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost. Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter.

Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn.

Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn og bag dem ca. 20 minutter på midterste rille, til de er gyldne og gennembagte.





karakterer:
Opskriften er vist 18067 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager bare virkelig lækkert! Prøv dem!!!