Skinkesnegle
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr gæren og rør det ud i det lunkne vand. Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem på bordet. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter.
Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca. 30x45 cm. Smør tomatpure på dejen. Klip purløget fint og drys det over tomatpureen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost. Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter. Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn og bag dem ca. 20 minutter på midterste rille, til de er gyldne og gennembagte. |
|
Opskriften er vist 18067 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Trinse - 2005-01-01 01:01:01 Smager bare virkelig lækkert! Prøv dem!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne