Sconestrekanter
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ingredienser i en skål eller foodprocessoren. Tilsæt hytteret og kærnemælk og rør det sammen til en nogenlunde fast dej. Tag dejen op på et melet bord og ælt den med hvedemelet. Form dejen i trekantede stykker. Læg dem på en plade med bagepapir. Bag sconesene midt i en 200 grader varm ovn, ca 25 min. I en varmluftsovn ved 175 grader, ca 30 min. Lad dem køle på en rist under et klæde. Sconesene kan fryses. Tø dem op og lun dem et par min ved 175 grader. Tips: I mikroovnen. Følg opskriften til pkt. 3, læg brødene på dobbelt køkkenrulle lagt på et sammenfoldet viskestykke. Bag på fuld effekt i 2 min. Drej ½ omgang, bag yderligere 2 min.
|
|
Opskriften er vist 22523 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne