Scones med purløg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 225°. Bland melet med salt, bagepulver, sukker, krydderier og purløg. Fordel smørret i melblandingen med fingerspidserne. Pisk æg og mmælk sammen og rør det i melet. Dejen må ikke være klæbrig, tilsæt lidt mere mel om nødvendigt. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den hurtigt sammen. Pres den med fingrene til en 1 cm tyk plade. Dyp kanten af et glas på ca. 4 cm i diameter i mel, og stik scones ud af dejen. Stil dem på en plade med bagepapir, som er drysset med et tyndt lag mel. Bages i ovnens øverste del i ca. 10 min. Scones smager bedst samme dag, de er bagt.
Server dem lune til suppe, evt. med koldt smør til. |
|
Opskriften er vist 14593 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (37 stemmer) |
|
Kommentarer viccertoria - 2008-03-20 16:48:22 det er nogle super lækre scones og alle var vilde med dem... de passer perfekt til friskt sommermad eller til suppe... de skal prøves ! og for at gøre dem sundere og efter min mening bedre så kan man erstatte smøret med olie af en eller anden slags og så tilsætte groft mel i stedet for noget af hvedemelet ... :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne