Russerbrød

Russerbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.mælk
50 g.gær
1.5 spsk.salt
800 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren røres ud i lidt mælk. Resten af mælken lunes og hældes sammen med gær og salt. Melet tilsættes gradvis, indtil dejen er tilpas. Dejen dækkes godt og hviler ca. 20 minutter. Nu deles dejen i to portioner, der hver især formes til et rundt brød. Brødene stilles på pladen, dækkes godt og hæver 1 times tid. De pensles med lidt mælk, drysses med mel og ridses rundt med en skarp hobbykniv. Brødene bages ved 225 grader i ca 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 14171 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu