Russerbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i lidt mælk. Resten af mælken lunes og hældes sammen med gær og salt. Melet tilsættes gradvis, indtil dejen er tilpas. Dejen dækkes godt og hviler ca. 20 minutter. Nu deles dejen i to portioner, der hver især formes til et rundt brød. Brødene stilles på pladen, dækkes godt og hæver 1 times tid. De pensles med lidt mælk, drysses med mel og ridses rundt med en skarp hobbykniv. Brødene bages ved 225 grader i ca 25 minutter.
|
|
Opskriften er vist 14171 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne