Rugflutes
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt : |
|
|
Mælk, ymer, salt, gær og rugmel røres godt sammen og står fra aften til næste dag.
Melet tilsættes gradvis, og dejen æltes smidig. Dæk fadet og lad den hvile en halv times tid. Form dejen til 12 små brød af form som flutes. Dæk dem med bagepapir, så de ikke får træk, og lad dem hæve en times tid et lunt sted. Brødene pensles og ridses. De stilles i en 200 grader varm ovn i 12-14 minutter. De færdigbagte flutes køles af på en rist. |
|
Opskriften er vist 21158 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2008-08-27 11:45:30 Der skal måske lige 1 tsk sukker i, ellers er de lidt sure. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne