Påskeharer

Påskeharer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
2.5 dl.mælk
2 æg
50 g.gær
2 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
500 g.hvedemel
 
 Pynt:
 mandler
 sorte oliven
 rød peberfrugt
 
Opskrift:
Smelt smørret, tilsæt mælken og varm op til ca. 37 grader. Pisk æggene i og varm blandingen op igen til ca. 37 grader. Smuldr gæren ud i bunden af et dejfad og hæld mælkeblandingen over. Rør, til gæren er opløst, og tilsæt salt, sukker og det meste af melet. Ælt det hele sammen til en ensartet, smidig dej. Læg et viskestykke over og stil til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter, eller til dejen har nået dobbelt størrelse. Ælt dejen hurtigt igennem på et melet bord. Tilsæt det resterende mel, hvis dejen virker løs og fugtigt. Del dejen i 20 stykker og form dem til hareboller, med store ører. Stil dem til efterhævning- tildækket- på en bageplade i ca. 20 minutter. Bag dem lysebrune ved 200 grader i ca. 7 minutter.

Når harerne er kølet lidt af, pyntes de med skoldede, smuttede mandler, halverede, sorte oliven og små strimler rød peberfrugt som næse. Lim pynten fast med lidt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 7968 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu