Påskeharer
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, tilsæt mælken og varm op til ca. 37 grader. Pisk æggene i og varm blandingen op igen til ca. 37 grader. Smuldr gæren ud i bunden af et dejfad og hæld mælkeblandingen over. Rør, til gæren er opløst, og tilsæt salt, sukker og det meste af melet. Ælt det hele sammen til en ensartet, smidig dej. Læg et viskestykke over og stil til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter, eller til dejen har nået dobbelt størrelse. Ælt dejen hurtigt igennem på et melet bord. Tilsæt det resterende mel, hvis dejen virker løs og fugtigt. Del dejen i 20 stykker og form dem til hareboller, med store ører. Stil dem til efterhævning- tildækket- på en bageplade i ca. 20 minutter. Bag dem lysebrune ved 200 grader i ca. 7 minutter.
Når harerne er kølet lidt af, pyntes de med skoldede, smuttede mandler, halverede, sorte oliven og små strimler rød peberfrugt som næse. Lim pynten fast med lidt smør. |
|
Opskriften er vist 7999 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne