Piratskorper
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Mælken gøres håndvarm, gæren opløses heri.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes til den er ensartet.
Stilles et lunt sted, hæves til dobbelt størrelse.
Dejen slåes sammen og formes til en aflang pølse.
Deles i 18 lige stykker, der formes til ovale boller.
Sættes på en smurt bageplade.
Efterhæves et lunt sted til dobbelt størrelse.
Sættes på midterste rille.
Bages ved 225 grader i 15 min.
Bollerne flækkes og tørres ved 150 grader i ca. 30 min.
Ovndøren skal stå på klem.
Det er tørreprocessen der giver skorperne den ekstra lange holdbarhed.
|
|
Opskriften er vist 10530 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne