Paprika-brød

Paprika-brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 dl.lunken vand
1 tsk.salt
25 g.gær
2 spsk.olie
100 g.pastamel
350 g.hvedemel
2 spsk.tomatpuré
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.olivenolie
0.5 tsk.mild paprika
2 tsk.tørret rosmarin
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet, og rør salt og olie i. Rør først pastamelet i, og ælt så hvedemelet i, til konsistensen er smidig. Hæver tildækket ½ time. Ælt dejen igennem, og del den i 4. Rul hvert stykke ud til 1 cm tyk cirkel. Efterhæv på pladen med et opvredet viskestykke over i 20 min. Rør tomatpuré, hvidløg og paprika sammen. Tryk fordybninger i brødene med knoerne, og smør blandingen ovenpå. Dryp med olie, og drys med rosmarin. Bag brødene midt i ovnen ca. 20 min ved 200°. Afkøles på rist. Kan fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 12162 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
tomatpuren bliver brændt og lugter

  -   2005-01-01 01:01:01
smager mildt sagt ikke godt