Ostebaps

Ostebaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 sammenpisket æg
450 g.fulkornsbrøddej
275 g.reven cheddarost
 
Opskrift:
Ægget æltes med i grunddejen. Dejen rulles ud på et let melet bord i et rektangel på 40 x 25 cm.

En tredjedel af osten drysses ud på den midterste tredjedel af dejen. Den venstre tredjedel foldes over dejen med ost. Mens den anden tredjedel af osten drysses ovenpå, og til sidst foldes den højre side af dejen over, så osten er helt dækket.

Pres dejen godt sammen og stik den ud i 10 cm. Runde baps. Fold og rul dejresterne, så det hele bliver brugt.

Sæt dem på en melet bageplade, stryg dem med mælk og drys resten af osten over.

Bages ved 200 grader C i ca. 25 minutter.

Afkøles på bagerist





karakterer:
Opskriften er vist 8608 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-01 14:33:44
hvor finder jeg grunddejen