Ostebaps
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Ægget æltes med i grunddejen. Dejen rulles ud på et let melet bord i et rektangel på 40 x 25 cm.
En tredjedel af osten drysses ud på den midterste tredjedel af dejen. Den venstre tredjedel foldes over dejen med ost. Mens den anden tredjedel af osten drysses ovenpå, og til sidst foldes den højre side af dejen over, så osten er helt dækket. Pres dejen godt sammen og stik den ud i 10 cm. Runde baps. Fold og rul dejresterne, så det hele bliver brugt. Sæt dem på en melet bageplade, stryg dem med mælk og drys resten af osten over. Bages ved 200 grader C i ca. 25 minutter. Afkøles på bagerist |
|
Opskriften er vist 8608 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer vægten - 2008-04-01 14:33:44 hvor finder jeg grunddejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne