Tomatlasagne
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De modne tomater skæres i tykke skiver og steges hårdt, men kort på en pande til de er dampet af, men ikke smattede ( pas på - det går stærkt.) Tag tomatskiverne af panden og krydr dem med hvidløg, reven ost samt salt og peper.
Lasagne-pladerne koges møre og lægges herefter lagvis ( begynd med lasagne-pladerne) med de krydrede tomatskiver i et smurt, ildfast fad. Hvert lag dryppes med olivenolie. Det sidste lag skal være tomatskiver. Drys med resten af osten. Sæt fadet i ovnen - 180 grader C. alm. ovn til lasagnen er gennemvarm - ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 34581 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-03-04 07:49:24 Lasagnepladerne blev godt nok noget tørre, måske der skal stanniol over fadet ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne