Tomatlasagne

Tomatlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tomatlasagne, billede 4 Tomatlasagne, billede 1 Tomatlasagne, billede 2 Tomatlasagne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.lasagneplader friske
1 kg.tomater
5 fedhvidløg
150 g.revet ost
4 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
De modne tomater skæres i tykke skiver og steges hårdt, men kort på en pande til de er dampet af, men ikke smattede ( pas på - det går stærkt.) Tag tomatskiverne af panden og krydr dem med hvidløg, reven ost samt salt og peper.

Lasagne-pladerne koges møre og lægges herefter lagvis ( begynd med lasagne-pladerne) med de krydrede tomatskiver i et smurt, ildfast fad. Hvert lag dryppes med olivenolie. Det sidste lag skal være tomatskiver. Drys med resten af osten.

Sæt fadet i ovnen - 180 grader C. alm. ovn til lasagnen er gennemvarm - ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 34581 gange,
og udskrevet 494 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-04 07:49:24
Lasagnepladerne blev godt nok noget tørre, måske der skal stanniol over fadet ?