Landbrød med yoghurt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vand. Tilsæt yoghurt, olie, salt og groft hvedemel. Bland sigtemelet i ad et par gange, til dejen har den passende konsistens. Ælt dejen godt sammen. Stil den tildækket til hævning 45 min. Form den til et rundt brød og lad det efterhæve 15 min. Sigt et tyndt lag mel over brødet og bag brødet ca 30 min ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 18358 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer lukas - 2008-03-27 17:46:10 lydder lækert uhhmmmmm. jeg bliver helt sulten NC - 2005-01-01 01:01:01 Det er et dejlilgt brød, ,men det er lidt tungt og mætter godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne