Landbrød med krydret skorpe
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i en skål. Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og honning og lad det blive fingervarmt, 35 grader. Hæld det over gæren og rør rundt, til den er opløst. Tilsæt salt, grahamsmel og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen godt igennem, lad den hæve et lunt sted, 40 - 50 min. Vend dejen ud på køkkenbordet med resten af hvedemelet. Del dejen i to dele. Form hver del til et brød og læg dem på en plade. Bland sesamfrø, anis, parnesanost og æg me den gaffel. Blandingen pensles jævnt ud over brødene. Lad dem hæve ca 30 min. Bages ved 200 grader i ca 35 min. til brødene er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 5718 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne