Kærnemælksfletbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i kæremælk. Tilsæt olie og salt samt melet ad et par gange, til dejen har den rette konsistens. Ælt dejen godt sammen. Stil den til hævning 40 min. Del den i tre dele og rul hver del til en lang pølse. Læg de tre pølser side om side og flet dem sammen. Form fletningen til en snegl. Lad brødet efterhæve 20 min. Pensel med æg og bag brødet ca 35 min ved 200 grader
Tips: Brødet er bagt med alle fire kornsorter - hvede, rug, havre og byg. Brødet er flettet og derefter formet som en snegl, det giver et flot og utraditionel brød. |
|
Opskriften er vist 9777 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne