Lammekoteletter med peberfrugtsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugtsauce:
Pil og hak løget. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i tern. Skold og flå tomaterne. Tomaterne skæres også i tern. Svits det hakkede løg i et par min. i olien i en tykbundet gryde. Tilsæt presset hvidløg. Bland peberfrugt, tomater og bouillon i. Tilsæt salt og peber og rør rundt. Lad det hele småsnurrer under låg i ca. 30 min. Koteletterne: Steg koteletterne ca. 5 min. på hver side. Kom salt og peber på og drys med parmesanost. Læg koteletterne på en bund af kogte ris eller pastanudler i et serveringsfad og hæld peberfrugtsaucen over. Pynt med tomatbåde. |
|
Opskriften er vist 7888 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne