Kartoffelbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren smuldres i en skål og røres ud med vandet.
Riv kartoflerne. Tilsæt gærblandingen alle de øvrige ingredienser, hold lidt af melet tilbage. Ælt til dejen er glat og smidig, stil den tildækket til hævning i ca. 30 min. Ælt dejen på et meldrysset bord og form til 2 brød som efterhæver på en plade i ca. 15 min. Drys lidt mel på brødet og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 min. |
|
Opskriften er vist 24192 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-05-23 12:16:25 Fremragene brød. Kan laves med kartofler der er til overs fra gårsdagens middag. Marie - 2008-05-27 19:58:02 En helt fantastisk opskrift :) virkelige imponeret ;D hele familien elsker den.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne