Indianerbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet. Arbejd dejen igennem og tilsæt mel, så konsistensen bliver passende smidig. Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24 cm i diameter. Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød. Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner. Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med mel og bag dem i 15-20 minutter ved 225 grader på nederste rille.
|
|
Opskriften er vist 17653 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer en - 2008-10-07 12:37:42 den her er virkelig god den hjalp mig med min opgave tak! nadia - 2008-06-10 18:08:01 det er en fed opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne