Honning-Sesamboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og kommes i en skål sammen med vandet. Gæren udrøes heri. Salt, honning, sesamfrø, grahamsmel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca 1 time, dejen slås op og deles i 12 stykker, der formes til boller, stilles på plade og trykkes flade.
Efterhæver et lunt sted ca 20 min. Pensles med vand og drysses med sesamfrø.
Bages ved 200 grader i ca 20 min. midt i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 16548 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-23 15:42:31 Det er verdens bedste boller. Jeg har haft opskriften fra et blad fra 80'erne og kunne ikke finde opskriften så jeg er temmelig glad for den er her! Jeg tilsætter grovmelet først,derefter 2/3 del af hvedemelet og lader dejen hæve selvom den er ret klæg. På den måde får grovmelet tid til at absorbere væden og får nogle boller der ikke er tørre. Man tilsætter resten af melet til slut Maja - 2011-10-28 19:28:11 Jeg tilføjer mere hvedemel end angivet, da dejen ellers er helt umulig at forme. Og bollerne bliver ikke tørre af 50-100 gram mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne