Hasle brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Gære opløses i det lunken vand, olien tilsættes. Rugmelet og noget af hvedemelet tilsættes. Saltet skal tilsættes nu (hvis før kan gærcellerne blive ødelagt). Det hele æltes og der tilsættes mer hvedemel efter hånden som det bliver nødvendigt. Dejen stilles til hævning et tempereret sted i ca. 1½ time.
Dejen lirkes op, formes som brød ( rund lirkning ) og efterhæver i ca. 10 - 20 min. gerne oven på ovnen. Brødene skal bage i ca. 50 min. Brødene sættes i midten af ovnen (har ingen betydning for bruger med varmluft ovne ), man kan stille et ovnfast fad i bunden af ovnen med lidt vand i for at få damp i ovnen. Fadet tages ud 5 min før brødene er færdige. |
|
Opskriften er vist 10434 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne