Lasagne med spinat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Indsendt : Red : |
|
|
Bechamelsauce:
Varm mælken op til kogepunktet, smelt smør i en anden gryde og rør melet i, bag det af i 1 min. Tilsæt mælk lidt af gangen og lad det hver gang koge igennem under kraftig piskning til saucen er blank. Når alt mælk er tilsat koges saucen igennem i 5 min. for at koge melsmagen ud. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Snydesauce: Hak og snit løg, bladselleri, gulerødder og champignon i meget små terninger. De kan også hakkes i foodprocessoren, men det er knap så elegant. Sauter løg og bladselleri i olivenolie i en gryde til begge dele er klare, tilsæt gulerødder og sauter et par minutter inden champignon tilsættes, rødvin, tomater i grove tern, timian og salt og peber. Lad sovsen snurre i 20 min., under låg, er den for tynd fortsættes uden låg til passende konsistens. Smag den til. Forkog pastaplader i rigelig letsaltet kogende vand et par minutter. Læg dem på et viskestykke. Saml lasagnen i 5 smurte folieforme (de næsten kvadratiske, der rummer ca. 1/2 ): 1 Tyndt lag bechamel, pastaplader, snydesauce, pastaplader, bechamel, revet parmesanost. Bag den 20 min. ved 225 grader Tips: Et af pastalagene omkring spinaten kan udskiftes med rødspættefiletter. |
|
Opskriften er vist 25789 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne