Gammeldags fletbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Udrør gæren i lunken kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen og lad den hæve 30 minutter. Del dejen i 3 stykker. Rul lange pølser, der flettes sammen. Læg brødet på bagepapir og lad det hæve i 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 225 grader i 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 34375 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-22 11:46:53 Uhmm uhm uhmmmmmmmm Tina - 2009-01-28 14:39:45 Rigtig godt til franskbrød i form, strøget med lidt blå birkis. Dog kan man ikke lune kærnemælken unden den skiller, så jeg bruger lidt vand til at opløse gæren i mig den ukende - 2008-12-25 14:32:09 ja de smager altså rigtigt godt... jeg har selv smagt dem .. ,men jeg har ikke fletet dem jeg rullede dem som snegle. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne