Gammeldags fletbrød

Gammeldags fletbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
1
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
35 gram Gær, frisk
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Udrør gæren i lunken kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen og lad den hæve 30 minutter. Del dejen i 3 stykker. Rul lange pølser, der flettes sammen. Læg brødet på bagepapir og lad det hæve i 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 225 grader i 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 34253 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12578 (2994 kcal)
KJ pr. 12578 (2994 kcal)
Vægt ialt 1077 gram
Vægt pr. 1077 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1167 KJ (278 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 41.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-22 11:46:53
Uhmm uhm uhmmmmmmmm

  -   2009-01-28 14:39:45
Rigtig godt til franskbrød i form, strøget med lidt blå birkis. Dog kan man ikke lune kærnemælken unden den skiller, så jeg bruger lidt vand til at opløse gæren i

  -   2008-12-25 14:32:09
ja de smager altså rigtigt godt... jeg har selv smagt dem .. ,men jeg har ikke fletet dem jeg rullede dem som snegle.