Fætterlavnsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken i en gryde til den er fingervarm. Hæld mælken over i en stor skål og opløs gæren heri. Tilsæt sukker, salt, æg og margarine, og rør det med en træske. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt, indtil den er lækker blød.
Form dejen til 24 boller. Lad dem hæve 50 minutter. Tryk en fordybning i hver bolle og fyld syltetøj eller creme i fordybningen. Pisk et æg sammen i en kop og pensl rundt om syltetøjet med ægget. Bag bollerne i en 220 grader forvarmet ovn i 12- 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 13874 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer sa - 2005-01-01 01:01:01 lyder tilforladelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne