Fyldte smørhorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud med kold mælk, rør salt og sukker i og ælt melet sammen med smørret, der er skåret i små stykker. Ælt det til en dej. Del den i tre lige store dele.
Rul hver del ud til et langt rektangulært bånd på ca. 10 cm. bredde. Skær dejen på skrå i 8 trekanter. Rør 100 g. smør med 85 g. sukker og 1 knivspids kardemomme. Læg en tsk. af dette i den brede ende af hver trekant og rul dejen sammen om det. Pisk et æg sammen og stryg hornene med det. Hak nødderne fint, bland dem med perlemelis, og drys det på hornene. Sæt dem på bagepapir på en plade og lad dem bage midt i en 225 grader C varm ovn i 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 16380 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lilian - 2012-03-01 17:10:20 Det er en gammel AMO opskrift. Jette - 2008-12-03 12:25:20 Min erfaring med disse horn er, at det er nok med 20 min. på 200 grader, men ellers super lækre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne