Fyldte smørhorn

Fyldte smørhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.gær
2.5 dl.mælk
480 g.hvedemel
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
250 g.smør eller margarine
 
 Fyld:
100 g.smør
85 g.sukker
1 knsp.Kardemomme
 
 Drys:
1 sammenpisket æg
25 g.hakkede hasselnødder
25 g.Perlesukker/Tesukker
 
Opskrift:
Rør gæren ud med kold mælk, rør salt og sukker i og ælt melet sammen med smørret, der er skåret i små stykker. Ælt det til en dej. Del den i tre lige store dele.

Rul hver del ud til et langt rektangulært bånd på ca. 10 cm. bredde. Skær dejen på skrå i 8 trekanter.

Rør 100 g. smør med 85 g. sukker og 1 knivspids kardemomme. Læg en tsk. af dette i den brede ende af hver trekant og rul dejen sammen om det. Pisk et æg sammen og stryg hornene med det. Hak nødderne fint, bland dem med perlemelis, og drys det på hornene.

Sæt dem på bagepapir på en plade og lad dem bage midt i en 225 grader C varm ovn i 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 16380 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-01 17:10:20
Det er en gammel AMO opskrift.

  -   2008-12-03 12:25:20
Min erfaring med disse horn er, at det er nok med 20 min. på 200 grader, men ellers super lækre.