Ekmek
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne hældes i en skål og æltes grundig sammen til den bliver en lidt klistret dej. Dejen stilles til at hæve i ca 30 min., hvorpå den slåes ned og deles i 4 boller, der rulles ud til lange brød. Brødene lægges på smurte bageplader og efterhæver ca. 25 min.
Brødene pensles nu med æggestrygelse og drysses med sesamfrø eller birkes. Bages i en forvarmet ovn ved 250° i 30 min. På midterste rille. Fryses medens de endnu er lidt lune. |
|
Opskriften er vist 25981 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (34 stemmer) |
|
Kommentarer noam - 2018-12-18 10:47:49 det er det bedste Kamilla - 2009-09-28 00:02:10 Brødet som man normalt får serveret på restauranterne i Tyrkiet, hedder "lavas" og kan være lidt svært at lave, hvis man ikke har en stenovn. Men det kan lade sig gøre, har jeg ladet mig fortælle. Per - 2008-01-23 23:55:48 Æggestrygelse er blot sammenpisket æg. camilla - 2008-01-23 15:15:07 er der nogen af jer der kan fortælle mig hvad aggestrygelse er jeg er nemlig en dansk pige som skal til at lære det tyrkiske køkken der jeg er kæreste med en tyrker Mehmet kan - 2005-01-01 01:01:01 ekmek det laver jeg også i min restaurant!!!! Skagen - 2005-01-01 01:01:01 Det lader til du har ret meget styr på det tyrkiske køkken. Du skulle vel ikke kende opskriften på det tyrkiske brød man får serveret som forret på "næsten" alle restaurenter i Tyrkiet..... Kurdii ;) - 2005-01-01 01:01:01 Mmm , super super .. total tyrker! - 2005-01-01 01:01:01 heheh, det er godt at du lægger det her opskrift ind, for det smager rigtigt godt! ... - 2005-01-01 01:01:01 ja det er rigtigt simen og ebru.... bravoooo.... tyrker.... - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigitge godt.. self det er tyrkisk... ha ha ha.. made in turkey..... Ebru - 2005-01-01 01:01:01 Det er rigtigt, Sinem... Sinem - 2005-01-01 01:01:01 Ekmek betyder brød på tyrkisk. Denne opskrift er en typisk brødopskrift fra Tyrkiet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne