Bradepandeboller
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
|
|
Margarine smeltes. Vand, kærnemælk og gær røres i. Salt og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning i ca. 45 min. Dejen slås ned og formes til 20 boller, der lægges tæt i en smut bradepande. Efterhæver i ca. 20 min. Pensles med æg og drysses med kommen.
Bagetid: Ca. 30 min. ved 200 gr. |
|
Opskriften er vist 30100 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer kk - 2010-01-23 10:05:52 hvordan gør man??? klk - 2007-10-17 12:23:40 meget lækre og super god "krumme". ny favorit-bolle her hos os! Sofie - 2007-02-08 16:06:03 mmm...de er rigtig lækre, og også nemme at lave. prøv dem. de ville være gode at lave hvis svigermor kom. Helena - 2006-12-18 12:33:53 de er rigtig gode og også nemme...men kan man putte noget andet mælk i i stedet for kærnemælk?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne