Baguette
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hvedeklid Indsendt : |
|
|
Kom kliden i en skål og hæld 2 dl koldt vand over. Lad det trække ca 30 min. Tilsæt 2 dl lunkent vand, samt gær. Rør til gæren er opløst. Kom salt og det meste af melet i. Arbejd det sammen til en smidig dej og lad det hæve med et klæde over på et lunt sted i ca 45-60 min. Tag dejen op og del den i 4 dele. Rul hver del ud til en baguette, som lægges på en smurt plade. Snit hver baguette nogle gange med en skarp kniv og lad dem hæve under et klæde i ca 45-60 min. Bag baguetterne ved 250 grader på midterste rille i ca 12 min
|
|
Opskriften er vist 33035 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer kåre - 2009-07-27 12:48:51 hvis de (efter formning til baguettes) hæver under et fugtigt klæde får de en sprødere skorpe kirsten - 2005-01-01 01:01:01 lækkert. jeg brugte havreklid i stedet for hvedeklid, og så brugte jeg kun 10 gram gær og lod det hæve 12 timer. det blev super lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne