Appelsin-franskbrød
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinsaft lunes med smør, og heri opløses gæren, hvorefter salt, sukker, revet appelsinskal og syltet appelsinskal eller marmelade blandes i sammen med melet. Kom kun de 250 g mel i, og gem resten til æltning. Brødet røres sammen, æltes godt og hæver lunt i skålen tildækket i 35 minutter. Æltes om og formes til en tyk pølse, der lægges på en smurt plade eller i en smurt form 1½ liter og efterhæver 20-25 minutter. Pensles med lidt æg eller æggehvide, og bager på nedertse rille i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter på plade og ca. 45 minutter i form. Afsvaler tildækket på bagerist. Fint brød med smør og evt. sot.
|
|
Opskriften er vist 17176 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli54 - 2008-12-10 09:56:12 Jeg har lige bagt det og det smager fantastisk godt det hele blev spist med det samme 9 her fra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne