Flettet sesambrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren ned i et dejfad.
Varm mælk eller vand til fingervarme og opløs gæren i væsken. Rør melet i lidt ad gangen og arbejd dejen sammen til den slipper fadet. Lad dejen hæve i 30 min. Arbejd dejen smidig på et bord og skær 1/3 del fra. Del herefter hver dejdel i 3 stykker og rul dem ud til 30 cm lange længder. Du får 3 store og tre mindre længder. Læg de store længder ved siden af hinanden og flet dem sammen. Læg den færdige fletning på bagepapir på en bageplade og tryk den en anelse til. Flet de mindre længder på samme måde og læg den lille fletning ovenpå den store. Tryk fletningerne let sammen og lad brødet hæve i 20 min. Pisk 1 æg sammen, pensl brødet, drys med sesamfrø og bag det ved 200 grader C. i ca 40 minutter på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 9337 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-09-16 15:01:42 Skriv alt for ellers ved man ikke når man skal putte det i😏 den er opskrift er meget forvirrende, og alle jeres andre opefter er meget beder😊 så tænk over det👍 Kan i ikke godt lave den her beder🤔 hvor når skal man putte sukker og olie i🤔 0 stjerner her fra desværre😒 Bodil, Kbhvn. - 2015-03-16 19:02:46 Dejligt brød, men læs den mangelfulde forklaring igennem ført start. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne