Slotskroens nøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smør og sukker røres blødt og heri piskes de hel æg, mælken lidt efter lidt. Nu blandes de malede nødder med kanel, mel og bagepulver, og det hele blandes let sammen. Dejen hældes i en velsmurt form, drysset med rasp, og formen skal rumme ca. 1½ liter. Bager på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter. Afsvakles lidt i formen, inden kagen vendes ud. Glasuren er en slags karamelglasur. Hertil blander de fløde, sukker og siruop i en gryde og lader det koge ca. 15 minutter, til glasuren er som tynd karamel. Så kommer de smørret i i små klatter, og glasuren afsvales, inden den hældes over. De kan prøve at tage 1 tsk glasur op og afsvale den på en underkop og se om glasuren har kogt nok. Kagen pyntes med ristede nøddekerner.
|
|
Opskriften er vist 13553 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne