Skovridergårdens krydderkage

Skovridergårdens krydderkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
250 g.sukker
3 æg
2 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.ingefær
125 g.hvedemel
2 strøgne tsk. bagepulver
1 dl.mager creme fraiche
 
Opskrift:
Smørret røres med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes ét ad gangen, mens der piskes godt. Heri blandes krydderier, mel, bagepulver og til sidst creme fraiche.

Dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer ca. 1 ½ l., og bager på nederste rille ved 200 grader C i 45-50 minutter. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt, når bagetiden er forbi.

Kagen afsvaler 5-10 minutter, vendes derefter ud af formen og afsvaler på en rist.





karakterer:
Opskriften er vist 25030 gange,
og udskrevet 683 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-22 11:16:10
En klassiker fra min mors køkken! Giv den evt 50% extra creme fraiche og lidt extra bagepulver. Det gør den lidt en tand mere saftig og luftig. /Brian

  -   2005-01-01 01:01:01
En dejlig kage, tilsæt evt hakkede valnødder og rosiner, det smager rigtigt godt i.