Rosinkage
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : |
|
|
Margarine og sukker røres sammen, æg og mælk tilsættes skiftevis med de to slags mel, bagepulver og krydderier. Rosiner vendes i den færdige dej, og den hældes i en smurt form. Kagen bages ved 190 grader u ca. 1 time- lidt mindre, hvis formen er flad og lidt længere hvis den er høj og velfyldt. Mærk med en strikkepind, om kagen er gennembagt.
|
|
Opskriften er vist 20306 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-07-23 18:30:37 det kunne være dejligt med et billede |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne